Kool sõlmis Merkoga ehituslepingu!

3929 untitled shoot

Astusime eile (toredasti meie peaarhitekt Sten Ader'i sünnipäeval) väärika sammu päris oma kodu poole, allkirjastades Merko Ehitusega lepingu koolimaja ehituseks aadressil Kivimäe 25. Lepingu raames ehitatakse ühe maapealse ja ühe maa-aluse korrusega koolihoone, millesse rajatakse õppeklassid, spordisaalid, raamatukogu, kohvik ja söökla ning kirik koos käärkambriga. Kooli ümber rajatakse teed, platsid ja mänguväljakud. Ehitustööd valmivad 2022. aasta suvel. Kool jätkuvalt väga tänulik kõigile inimestele ja ettevõtetele, kes soovivad meie unistusele õla alla panna - annetuse, püsiannetusega, nõu ja jõuga! https://pjk.ee/index.php/ee/anneta Me kõik võidame elusast, hoolivast lähenemisest ja liigirikkusest Eesti haridusmaastikul!

---

Merko Ehitus
Börsiteade

Ehitusleping Eestis (Püha Johannese Kooli ehitus Tallinnas)

 

10. mail 2021 sõlmisid AS Merko Ehitus kontserni kuuluv AS Merko Ehitus Eesti ning Püha Johannese Koolikoda OÜ lepingu Püha Johannese Kooli ehituseks aadressil Kivimäe 25, Tallinn.

Lepingu raames ehitatakse ühe maapealse ja ühe maa-aluse korrusega koolihoone, millesse rajatakse õppeklassid, spordisaalid, raamatukogu, kohvik ja söökla ning kirik koos käärkambriga. Kooli ümber rajatakse teed, platsid ja mänguväljakud.

Lepingu maksumus on ligikaudu 5,6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitustööd valmivad 2022. aasta suvel.

AS Merko Ehitus Eesti (merko.ee) on Eesti juhtiv ehitusettevõte, mis teostab üld-, insener-, elektri- ja elamuehituse töid ning arendab elukondlikku kinnisvara. Parima kvaliteedi tagamiseks haldab Merko korteriarenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine, müük ja garantiiaegne teenindus.

Lisainfo: AS Merko Ehitus Eesti juhatuse liige Veljo Viitmann, tel +372 680 5105.

Priit Roosimägi
Finantsüksuse juht
AS Merko Ehitus
Telefon: +372 650 1250
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) kontserni kuuluvad Eestis AS Merko Ehitus Eesti, Lätis SIA Merks, Leedus UAB Merko Statyba ning Norras Peritus Entreprenør AS. Peatöövõtjana ehitusteenuste osutamise kõrval on kontserni teiseks oluliseks tegevusvaldkonnaks korteriarendus. 2020. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 666 inimesele ning ettevõtte 2020. aasta müügitulu oli 316 miljonit eurot.

EnglishEstonianFrenchGermanGreekItalianPortugueseRomanianRussianSpanish