Kivimäel puhkesid õied!

IMG 2607 1

15. märtsil saime Tallinna linnalt rõõmustava uudise Püha Johannese Koolile väljastatud ehitusloast. Taotluse andsime sisse eelmise aasta 1. novembril ning seega kulus loa saamiseni veidi üle nelja kuu, mis on ehituslubade tavapärast protsessi silmas pidades ebatavaliselt lühike aeg. Sügav kummardus kõigile, kes nii kooli kui linnavalitsuse poolelt töö ja nõuannetega panustasid. 

Ehitusluba tähendab seda, et kooli ehitusprojekt on kõikide Tallinna linna ametite poolt ametlikult heaks kiidetud ning võime ehitusega alustada. Järgmise sammuna püüame lähinädalate jooksul jõuda lepinguni Merko Ehitusega, lisaks jätkub aktiivne töö projekti finantsplaaniga. Suur osa ehituse maksumusest on võimalik katta panga toel, kuid ligikaudu 1 mln euro ulatuses vahendeid tuleb koolil juurde leida.

Meie tänu kuulub kõigile neile, kes on juba toetusmakse teinud või vormistanud vastava püsiannetuse. Ka siis, kui igakuine püsiannetus on summalt väike, on see meie jaoks tähtis!

Lisaks on teretulnud info võimaluste kohta, mis aitaksid hankida soodushinnaga ehitusmaterjale. Annetamise ja ehituse toetamise kohta saab lähemalt lugeda lehel https://pjk.ee/ee/anneta.

EnglishEstonianFrenchGermanGreekItalianPortugueseRomanianRussianSpanish