Püha Johannese Kool liitus võrgustikuga “Liikuma kutsuv kool”

sport5


Veebruari alguses saime rõõmustava teate, et meie soov liituda programmiga “Liikuma kutsuva kool” kiideti heaks. Tartu Ülikooli liikumislabori programm otsib koostöös koolidega võimalusi tuua iga õpilase koolipäeva rohkem liikumisrõõmu. Programmiga liitus sel aastal 38 õppeasutusest üle Eesti, nende hulgas Püha Johannese Kool.

Liikumine on nii vajadus kui võimalus. Uuringud näitavad, et mida paremad on võimalused koolis liikuda, seda enam on ka koolirõõmu ja lootust parematele õpitulemustele. Samas oleme silmitsi tõsiasjaga, et tänapäeva istuval ajastul ei ole liikumine laste jaoks loomulik osa päevast, vaid vajab pika koolipäeva jooksul teadlikku suunamist ja soodustamist. Oleme sellele oma senise tegevuse juures varasemaltki teadlikult tähelepanu pööranud, väärtustades juba esimestest koolipäevadest mistahes ilmaga toimuvaid õuevahetunde ning erinevaid õuesõppevõimalusi. Ka liikumistunde leiab meie kooli tunniplaanist tavapärasest enam. Nii on programmiga liitumine meie jaoks oluline vähemalt kahest vaatepunktist — leiame ise uusi ideid ja saame  oma kogemusi teistega jagada.  Liikumisteemaga tegelemise tulemusena leiab meie tublide õpetajate päevakavast juba täna elevust tekitavate pealkirjadega mänge ning tegevusi, nt “Roosa varvas”, “Kuningas ütleb” ja “Toolisport”.

  • Tallinna kaasava eelarve hääletuse tulemused
    Tallinna kaasava eelarve hääletuse tulemused Loe edasi
  • FB Sinimustvalge fotoja
    Sinimustvalge fotojaht. Loe edasi
  • FB Juba kolmapäeval, 24.veebruaril, on Eesti Vabariigi aastapäev.
    Juba kolmapäeval, 24.veebruaril, on Eesti Vabariigi aastapäev. Loe edasi
  • FB Hoolivust ja armastu
    Hoolivust ja armastust. Loe edasi
  • FB Tänasest on avatud õ
    Tänasest on avatud õpilastööde ühisnäitus "Ootus" Kullo Lastegaleriis! Loe edasi
  • FB Tooge lumi meile!
    Tooge lumi meile! Loe edasi
  • FB Suur tänu hääletamas
    Suur tänu hääletamast ning kaasa elamast Kivimäe kogupereväljaku projektile Tallinna kaasava eelarve ideekonkursil. Loe edasi
  • FB Soovime jagada rõõmu
    Soovime jagada rõõmu võimalusest osaleda "Liikuma kutsuvate koolide" programmis. Loe edasi