Tee oma majja

Oleme alustanud ettevalmistusi oma koolimaja ehitamiseks Tallinnas Nõmme linnaosas asuva Kivimäe mändide alla.

"Püha Johannese kool on pikalt otsinud oma koolimaja," ütles üldhariduskooli direktor Liivika Simmul. "Oleme seitsme tegevusaasta jooksul kooli kasvades ja ruumi kitsaks jäämisel juba kolm korda kolinud. See ei ole samas takistanud koolil kujundamast oma nägu ja tavasid ning kogumast enda ümber väga erineva taustaga hoolivaid peresid, keda ühendab suhtumine: märka ja austa teist."

Koolimaja projekteerib ideekonkursile 19 laekunud tööde hulgas võitjaks tulnud arhitektuuribüroo SKAD. Ehitamisega alustatakse tuleva aasta veebruaris ning lõpetatakse 2021. aasta lõpus. Tulevases gümnaasiumis saab ruumi olema 630 õpilasele, projekteerimisel on seatud eesmärgiks hoida ümbritsevat maastikku ja sellesse sobituda.

"Projekteerimistingimuste avalikustamise periood tõi meieni Kivimäe inimeste heatahtliku huvi," rõõmustas Liivika Simmul. "Linnaosavalitsuse kaudu laekus meieni kohaliku rahva soov tegeleda meie majas spordiga ja käia saunas. Loomulikult on kohalik kogukond meile väga teretulnud, näemegi end avatud keskusena."

Koolimaja ehitamiseks kogutakse annetusi ning võetakse laenu.

Tutvu meie plaanidega lähemalt siin.

screen-shot-2020-09-17-at-9_00_56-pm